Webdeveloper / Beheer websites / ICT Helpdesk / Virussen

Mijn naam is Rudo Hermsen. Sinds 1994 ontwikkel ik websites en rond 1997 maakte ik kennis met een Open Source Content Management Systeem en dat was een verademing. Je maakt een website en je kunt met meerdere mensen de website gelijktijdig onderhouden. Het allereerste CMS waar ik mee ging programmeren was PHPWebsite. Later begon ik met Joomla en dat was zeker het beste CMS systeem wat ik heb gebruikt. Dit pakket heb ik ook gebruikt voor het intranet, de historische websites en voor enkele verenigingen. Joomla websites hebben voor mij geen verrassingen meer. Op dit moment ben ik bezig met WordPress websites. Deze zijn gemakkelijker dan Joomla websites en hiermee is veel mogelijk zoals u kunt zien in deze website.

Ik werk al jaren bij een bedrijf in Nijmegen als netwerk/systeembeheerder, boekhouder en ondersteun de verkoopafdeling met brochures en presentaties. Dit maakt me multifunctioneel, zodat ik in veel ICT zaken ervaring heb. Daarnaast heb ik een compleet bedrijfsintranet (Joomla) ontworpen voorzien van handige databases (PHP/MYSQL).

De in het bedrijfsleven opgedane ervaring zorgt ervoor dat ik goed de wensen van de ondernemers kan interpreteren en afstemmen op hun behoeftes. Daarom heb ik besloten om mij ook als freelance webdesigner/ ICT-er beschikbaar te stellen voor ZZP-ers, ondernemers uit het MKB of verenigingen die behoefte hebben aan een nieuwe website, beheer van hun bestaande website of bij het oplossen van ICT problemen.

Technische vaardigheden

Hier een beknopt overzicht van mijn vaardigheden op webdesign en ICT gebied.
HTML(5), CSS(3) PHP, MySQL, Bouwen van database gestuurde dynamische websites en webapplicaties. Installeren van complete Joomla, WordPress websites met alles erop en eraan. Dit doe ik wel bij een favoriete provider, in dit geval Byte omdat dit een betrouwbare partner is met een hoog niveau van beveiliging , betrouwbaarheid en service gerichtheid waardoor ik de websites handig en snel kan beheren. E-mail gestuurde invulformulieren in de website heb ik gemaakt voor enkele verenigingen. Nu ben ik bezig met een programma om “sliders” op de website te presenteren, waarmee je waanzinnige 3d effecten kunt meegeven in een soort reclamebanner met allerlei multimedia effecten.

Verder los ik veel voorkomende netwerk- en computerproblemen op. Een speciale vaardigheid van mij is ook het verwijderen van virussen van computers zoals de bekende encryptie virussen die vandaag de dag veel voorkomen. Ook kan ik advies geven over aankoop van computer apparatuur en zo de goedkoopste en beste keuze aangeven, maar vaak is het mogelijk om de oude laptop goedkoop, maar enorm te versnellen door een nieuwe snelle SSD harddisk te plaatsen, de bestaande informatie te klonen en de oude laptop is weer helemaal bij de tijd.

Kortom u kunt bij mij terecht voor nieuwe websites, het beheer van bestaande websites maar ook andere ICT gerelateerde zaken, ook van afstand met een programma als Teamviewer kan ik u van dienst zijn.

06 19009274

Neem contact met mij op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek of een offerte.